Renovatie Hengelo en omstreken
Renovatie Hengelo projecten en vakman

Vakman voor renovatie projecten

Robert Kleinsmann van Rodith Klussendiensten is een erkend vakman die ingezet kan worden voor uiteenlopende projecten. Door de jarenlange ervaring beschikt Robert over de juiste kennis en kwaliteiten om een verbouw, klus- en afbouwproject succesvol uit te voeren.

Renovatie in Hengelo... en ver daar buiten!

In mijn portfolio vindt u meerdere renovatieprojecten. Dit zijn altijd klussen waarbij communicatie met de klant ontzettend belangrijk is. Mensen hebben vaak iets in hun hoofd en het is aan mij om die vertaling te gaan maken. Ondanks dat ik voornamelijk projecten in Hengelo, Almelo, Enschede en de rest van Twente doen, komt het wel voor dat ik hierbuiten werk.

Renovatie of wederopbouw?

Soms is renovatie niet mogelijk of te kostbaar. Het moet altijd per casus bekeken worden. In monumentale panden is renovatie vaak verplicht. Sloop en herbouw (van delen) is vaak niet toegestaan of niet mogelijk. Over het algemeen is renovatie natuurlijk prima mogelijk, soms zelfs met hergebruik van bestaande en toegepaste materialen. Neem gerust contact met Rodith op als u de mogelijkheden voor uw eigen, unieke, situatie wil bespreken.

waarom een geregistreerd vakman voor uw project in Hengelo?

Door te kiezen voor een erkend vakman voor uw renovatieklus in Hengelo en omstreken krijgt u een bepaalde garantie. De vakman moet aan strenge voorwaarden voldoen om erkend te worden. Zo krijg je een als opdrachtgever de garantie dat een klus kwalitatief goed uitgevoerd wordt en naar tevredenheid opgeleverd. Lukt dit onverhoopt niet dan is de vakman aangesloten bij een geschillencommissie om te bemiddelen.

Renovatie voor uw woning of bedrijfspand buiten Hengelo? Geen probleem! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

verwijderen schouw en renovatie wand Wandafwerking sierschouw